GertieGane Mit Bildern zur Gesundheit

Zahnfee

Alt Text is good for SEO

Print

€67.41

Digital

€27.82

Die Prints in 10,5 x 15 cm werden auf feinem Aquarellpapier gedruckt und Ihnen direkt von der Druckerei/Photoshop aus Celle zugesendet. Der Print Versand beläuft sich auf 9,21€ inkl. MwSt. Alle Preisangaben inkl. deutscher USt. Das Kopieren jeglicher Art und Vervielfältigen der Produkte ist ohne die Zustimmung der Urheberin Gertie Gienow verboten.


Die Zahnwiederherstellung ist eines der schwierigsten Transmutationprozesse, da der Zahn an sich eine dichte Materie hat. Raum und Zeit müssen ein Schlupfloch bieten, um die Prozesse des Neuaufbaues, des oder der Zähne zu gewährleisten. Ausdauer und tägliches Training sind nötig…(mehr im Buch zu lesen)

Zahnfehlstellungen
Verlust von Zähnen 
Zahn der Zeit
Elemente
Verdichtung
Zahnschmelz
Naturens små og store enheder arbejder gerne sammen med os. Men små ritualer og små gaver er afgørende for dette, da mennesket stadig har en tendens til at ødelægge naturen og ikke ved, hvordan man behandler den med respekt. At bede om de hjælpende elementer og naturvæsener er således forbundet med rene tanker, respekt og respektfuld behandling af naturen i ens personlige omgivelser. Det betyder, at du skal have små gaver klar, f.eks. salvie eller tobak og honning, nødder og æbler til dyreverdenen. Dette viser din åndelige anmodning til naturvæsenerne. Desuden er nyplantninger af buske eller træer meget populære, og altanbeplantninger er også en fornøjelse for sjælene i enhederne.
Tandrestaurering er en af de vanskeligste transmutationsprocesser, fordi tanden selv har et tæt materiale. Rum og tid skal give et smuthul for at sikre genopbygningsprocessen, tanden eller tænderne.
Udholdenhed og daglig træning er nødvendig. Til dette formål henvender du dig til sjælen, sindet og kroppen for at helbrede dig selv. Henvend dig derefter til de guddommelige sjæle og stjernerne, universerne, mestrene og englene for at bede om deres støtte. En hilsen i begyndelsen af dit ritual samt berøring af det berørte område og en kærlig tak til sidst er en del af venligheden.
Det er ikke en betingelse, men alligevel meget nyttigt for Tandfeen at have de guddommelige og universelle kræfter som sine energiske ledsagere.
Bare gå tilbage til din barndom, med et barns rene sjæl er alt muligt.

Tandfejlstillinger
Tab af tænder
Tidens tand
Elementer
Komprimering
Tandemalje
Ønsker
Taknemmelighed
Arvelige sygdomme
Referencer til organer